Időpont: 2021. szeptember 21-22. (kedd – szerda) 10 óra
Helyszín: Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Budapest, Ludovika tér 2.
Vendégország: Csehország
Fővédnök: Dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár

Regisztrációért kattintson IDE! 

Idén a Digitális Jólét Program harmadik alkalommal rendezi meg hazánk legnagyobb volumenű szakmai konferenciáját okos város témában. A két napos „Civitas Sapiens ’21 Okos Város konferencia” címmel tartandó esemény programja - összehangban Magyarország V4 soros elnökségével - „V4 Summit” megjelenéssel egészül ki. A hibrid konferencia a V4 országok számára lehetőséget nyújt a közigazgatási- és a piaci szektor jógyakorlatainak bemutatására is.

Az innovatív és digitális megoldások alkalmazása kiemelten fontos része hazánk településeinek fejlesztésben. A települések működtetése, a közszolgálatatások biztosítása, a távlati célú stratégiaalkotás egyaránt megköveteli a komplex és a horizontális szemléletmódot. A V4 országokra kiterjedő nagyszabású konferencia és kiállítás lehetőséget teremt a párbeszédre a települések és azon gazdasági szereplők között, akik fejlesztéseikkel lehetőséget teremtenek egy okosabb és fenntarthatóbb élettér kialakítására.

A rendezvény fővédnöke dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár. Az eseményen körünkben üdvözölhetjük Varju Krisztina Dórát a Külgazdasági és Külügyminisztérium Visegrádi Együttműködés (V4) elnökségének lebonyolításáért felelős miniszteri biztosát, dr. Uzsák Katalint a Miniszterelnökség területi közigazgatás működtetéséért felelős helyettes államtitkárát, Bial Tibort, a Cseh Köztársaság magyarországi nagykövetét, dr. Solymár Károly Balázst az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkárát, Csehországból pedig Martina Tauberovát, a Cseh Kereskedelmi és Ipari Minisztérium helyettes államtitkárát.

Az esemény nemzetközi eszmecserére is lehetőséget biztosít, vendégországa Csehország, előadóiktól és kiállítóiktól naprakész ismereteket szerezhetünk a cseh piaci szereplők „smart” megoldásairól.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges!

A rendezvényen való részvétel védettségi igazolványhoz kötött.