Véget ért az Edu Robotics Cup

2020.12.22.

Az Edutus Egyetem, a World Robot Olympiad (WRO) hivatalos magyarországi szervezője a koronavírus-járványra való tekintettel döntött úgy, hogy idén a Lego robotépítési és -programozási verseny nemzeti döntője helyett az Edu Robotics Cupot rendezi meg.

Már közel 3,7 milliárd forintot nyertek el a magyar vállalkozások digitális fejlesztésekre

2020.12.22.

A munkahelyek megvédését, és újabbak létrehozását is segíti az a pályázat, amelyben már mintegy 3,7 milliárd forintot pályáztak sikeresen magyar cégek a digitális képességeik fejlesztésére – jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese.

DJP által mentorált startupok is összemérték erejüket a brit nagykövetség versenyén

2020.12.18.

A Digitális Jólét Program (DJP) által mentorált két cég is továbbjutott a Tech Rocketship Awards: Business Clinics elnevezésű verseny regionális fordulóján, amit Nagy-Britannia budapesti nagykövetsége szervezett.

ITM: Elsőként a Budapest Bank használhatja a kiemelkedő digitális hitelintézet védjegyet

2020.12.16.

Novemberben indult Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy (DJPV) program.

Megjelent a Civitas Sapiens '20 kiadvány

2020.12.13.

A Digitális Jólét Program Civitas Sapiens Okos Város Tudásközpontjának idén második alkalommal megrendezett online konferenciáján bejelentették a Digitális Falu Programot, amely a kistelepülések vonzerejének és élhetőségének javítását különböző digitális, illetve okos megoldásokkal hivatott segíteni.