Smart City Challenge döntő a Digitális Iránytű Ágazati Fórumon

2021.11.17.

Második alkalommal szervezte meg közösen a Digitális Jólét Program és a Mathias Corvinus Collegium a Smart City Challenge vetélkedőt, amelynek döntőjét a Civitas Sapiens Okos Város Tudásközpont és a Digitális Exportfejlesztési Tudásközpont közös rendezvényén, a Digitális Iránytű Ágazati Fórumon tartották november 12-én, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.

Alsómocsolád, Nagypáli, Füzérradvány és Rábapordány lettek „Az Év Digitális Faluja”-díj nyertesei

2021.10.04.

Alsómocsolád, Nagypáli, Füzérradvány és Rábapordány nyerték „Az Év Digitális Faluja”-díjat a Digitális Jólét Program (DJP) által idén először meghirdetett pályázatán.

Civitas Sapiens ’21 Okos Város konferencia + V4 Summit

2021.09.14.

Harmadik alkalommal rendezi meg a Digitális Jólét Program hazánk legnagyobb volumenű szakmai konferenciáját okos város témában. A két napos „Civitas Sapiens ’21 Okos Város konferencia” címmel tartandó esemény programja „V4 Summit” megjelenéssel egészül ki. A regisztrációért kattintson ide!

Bejelentették az "Év Digitális Faluja" díj pályázatát

2021.06.24.

Az elismerés a magyar digitális település- és térségfejlesztés egyik legrangosabb kitüntetése lesz.

A Mesterséges Intelligencia Stratégia megvalósítása az mi-alkalmazások bevezetését segítő központok létrehozásával folytatódik

2021.06.21.

Új akcelerátor központok segítik a vállalatokat a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazások bevezetésében, miközben valós igényeket kielégítő projektek indulnak a 2030-ig szóló MI Stratégiában megfogalmazott célok teljesítésére.