Digitális Térségfejlesztési Referens


Azoknak, akiket érdekelnek a modern, okos településfejlesztési irányok, viszont nem nagyvárosokban élnek, vagy nem tudnak elköteleződni a két féléves képzés mellett, indítottuk el az online formátumban, otthonról elvégezhető digitális térségfejlesztési referens webináriumi képzést.

A képzés tehát a posztgraduális képzés kistestvérének tekinthető: kialakításakor annak oktatói gárdája válogatta ki azokat a főbb tematikai pontokat, amik által a képzést elvégzettek elsajátítják a digitalizációs megoldások gyakorlati alkalmazhatóságánák szempontjait, azaz hogyan lehet többek közt a digitális térségfejlesztési, jólléti, okos turisztikai, közlekedési, és fenntarthatósági projekteket tervezni és kivitelezni.  
 
A tantárgyak listája megegyezik a posztgraduális képzésünkben oktatottakkal, elsősorban a gyakorlati, mindennapi életben azonnal hasznosítható aspektusait kiemelve és külön koncentrálva a kistelepülések és térségek megvalósíthatósági szempontjaira.

A képzésre folyamatosan lehet jelentkezni az Edutus Egyetem online felületén, a beiratkozást követően 45 nap áll a rendelkezésre a videók megnézésére és a hozzájuk kapcsolódó tesztkérdések megválaszolására.
 
A képzést sikeresen elvégzők csatlakozhatnak az Alumni Hálózathoz. 

További kérdések: okoskepzes@civitassapiens.hu 

Tantárgyak leírása